Vitusapotek Madla

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-17:00
lørdag: 09:00-14:00

Vårt apotek i Hafrsfjord formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Stavanger formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Stavanger har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Madla holder til i Madlamarkveien vis-a-vis Madla Amfi, i samme bygning som Madlakrossen Legesenter og Bike Brothers. Vi har parkering i umiddelbar nærhet. I vårt apotek i Stavanger vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi fører hudpleieserier som Dermalogica og L'Occitane, og kan tilby gratis fuktmåling av hud for å finne hudpleieprodukter spesielt tilpasset din hud. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Madla.
Besøk vårt apotek i Stavanger i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Stavanger, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica