Vitusapotek Sandens

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek på Sandens formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Sandens formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Sandens har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek på Sandens i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek på Sandens vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Sandens tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek på Sandens, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.