Vitusapotek
Bærekraft

Vitusapotek Mariero har fokus på bærekraft!

Vitusapotek Mariero har fokus på bærekraft, og leverer apotekvarer til kunden på el-sykkel. Et billig, miljøvennlig og effektivt alternativ.

Vitusapotek Mariero har fokus på bærekraft!
Profile Picture
Endret: 12.05.2022

Fokus på bærekraft

Vitusapotek Mariero har valgt å bruke el-sykkel som et godt, raskt og miljøvennlig alternativ for leveranser til apotekkunder.

– Vi må være der det skjer for kundene våre! Økningen i netthandelen vil få en atskillig effekt på transportbehovet mange plasser i landet vårt, og vi må kunne levere apotekvarer effektivt og på kort varsel for de som ønsker det, forteller Laila Østrem, Apoteker ved Vitusapotek Mariero. 

– Våre kunder er legekontor, institusjoner og kunder i området som ikke klarer å komme seg ut. Vi bruker sykkelen hele året, både vinter og sommer, for å nå ut til alle. Om sommeren leverer vi også ut brosjyrer og annen informasjon om blant annet hudkreft og solbeskyttelse.

– Sykkel er et praktisk fremkomstmiddel, det er lett å komme seg rundt og vi trenger ikke å tenke på parkeringsplasser, smiler Laila!

– Vi tar ikke betalt for denne tjenesten. Vi ønsker at kundene i vårt nærområde skal velge å handle hos oss. Frem til nå har vi fått mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder!

 

Les mer: