Levering

Nettbutikken tilbyr 3 leveringsmåter: Brev, Servicepakke og Levering på dør.

Brev

Vi sender bestillingen som brev dersom varene passer i en boblekonvolutt og er under 2 kilo. Det tilbys ikke sporing av brevsendinger. Sendingen går som A post.

Servicepakke

En servicepakke må hentes på Posten eller Post i butikk. Dersom du legger inn mobiltelefonnummer i registreringen vil hentemelding sendes på sms i stedet for pr post. Servicepakker kan spores. Informasjon om dette finnes under "mine bestillinger" på "min side". Ved ordre over kr 450,- vil du få tilsendt servicepakke fraktfritt (gjelder ikke reseptbelagte varer og ved bestilling rett hjem på døren).

Levering på dør

Dette er en servicepakke som leveres på dør. Det kreves at mobiltelefonnummer registreres slik at Posten kan ringe 30-60 minutter før leveranse for å sikre at du er hjemme for å motta bestillingen. For å se om du kan motta varene levert på døren, klikk her

Levering av ordre med reseptbelagte legemidler

Ved bestilling av reseptbelagte legemidler hjem eller til postkontor/post-i-butikk er det kun bestiller som kan hente varene. For å få utlevert varene kreves det ID-kontroll, fullmakt kan ikke benyttes.

Fullmakt kan benyttes dersom man henter reseptbelagt medisin i apotek. Les mer om fullmakt her.