SKRAP OG VINN

I sommer gir vi våre kunder muligheten til å vinne Bergansprodukter til en verdi av 10.000 kroner og tusenvis av forskjellige produkter og rabatter i Vitusapotek.

SKRAP OG VINN

Slik fungerer konkurransen

Hver gang du handler hos Vitusapotek, får du et kodekort. Gå inn på vitusapotek.no/sommer og registrer deg som spiller. For å spille registrerer man seg med tildelt kode, så mobilnummer.

 

Slik gjør du det, steg for steg

1. Du får et lite kort på apoteket hver gang du handler.

2. Gå inn på vitusapotek.no/sommer og registrer den 8-sifrede koden du har fått på kortet, samt mobilnummeret ditt.

3. Du mottar så en sms med link til det digitale skrapeloddet.

4. Om du vinner får du beskjed med en gang. Husk å hente/benytte din premie/trøstepremie innen fristen. 

 

Tildeling av kodekort

Alle kunder får ett kodekort når de handler i apoteket, så langt lageret rekker. Gjelder også ved kjøp på vitusapotek.no.

 

Tildeling av gevinst

3 like symbol gir gevinst. Gevinsten hentes ut på valgfritt Vitusapotek. Gevinsten må hentes innen fem dager. Utløpsdato står på din premie Vinneren av Bergans gavekort på kr 10.000, må registrere seg som anvist og vil deretter bli kontaktet.

 

Om konkurransen

Kampanjeperiode: 25. juni - 5. august 2018

Antall kodekort: 600.000

1. premie: Bergans gavekort verdi 10.000 NOK 

Øvrige gevinster (produkter og rabatter): 300.000 enheter

 

Juks

Dersom arrangøren avdekker at en deltaker jukser eller som følge av juks har vunnet, vil vedkommende bli ekskludert og miste eventuelt tildelt premie.

 

Hvem kan delta

Alle som handler hos Vitusapotek eller vitusapotek.no. Ansatte i Vitusapotek, ansatte i Bergans eller Liquid Barcodes har ikke anledning til å delta.

 

Arrangør

Norsk Medisinaldepot AS - kontakt kundeservice ved spørsmål.

 

Feil/teknisk gjennomføring

Organisatoren er ikke ansvarlig for eventuelle feil ved den tekniske gjennomføringen av konkurransen eller feil og problemer som måtte oppstå under selve kåringen. Herunder, men ikke begrenset til, generell eller lokal svikt i telenett, forsinkelser hos deltakerens internettjenestetilbyder eller deltakerens tekniske utrustning eller uforutsette hendelser i den mekaniske innretningen. Ligger problemet hos organisatoren, for eksempel strømbrudd eller øvrige tekniske problemer, er det arrangørens rett til midlertidig å avbryte konkurransen, og starte den opp igjen på et gitt tidspunkt, så snart som praktisk mulighet etter avbruddet. Deltakeren aksepterer og ikke fremme erstatningskrav mot arrangøren, med mindre arrangøren har opptrådt grovt uaktsomt.

 

Lovvalg og verneting

Konkurransen reguleres av norsk lov. Arrangøren og deltakeren vedtar Oslo tingrett som eksklusivt verneting.