Vitusapotek
Om oss

Vitusapotek 20 år!

20 år, og for en reise! I 2001 åpnet vi dørene til Norges første Vitusapotek, og nå, 20 år senere åpner vi straks dørene til vårt apotek nummer 300.

Vitusapotek 20 år!

Sist oppdatert: 27.10.2021


1. oktober 2021 fyller Vitusapotek 20 år!

Det har vært en fantastisk reise gjennom 20 år, hvor vi har vært der når du som kunde trenger oss – med trøst, gode råd og medisiner.

I våre apotek møter du dedikerte ansatte som ønsker å hjelpe deg, når du trenger det. Det er deres kunnskap, forståelse og omsorg som gjør at vi fortsatt er her.


Takk for 20 fine år! Vi gleder oss til å være her for deg de neste 20 også.

Vitusapotek – alltid kunden først

I Vitusapotek setter vi alltid kunden først. Vi er kundens helsepartner, og har gjennom alle år hatt et høyt faglig fokus. Kvalitetssikring av produkter har alltid vært viktig for oss.

I Vitusapotek er vi aktive og oppriktig, imøtekommende og modig, og vi møter alltid kundene våre med integritet og respekt. Vi har en unik omsorg for kunden, og vi tar ansvar for å finne den beste og riktige løsningen.

Vi vet!

Vår historie

Vitusapotek Aker Brygge var det aller første Vitusapoteket – og det er her fremdeles, 20 år etter.  

Siden den første åpningen på Aker brygge i 2001, har veksten i antall Vitusapotek gått i en rivende fart. Allerede ved utgangen av 2001 hadde vi 150 apotek, og om få uker åpner vi vårt apotek nummer 300!

Det gjør oss til en av de største apotekkjedene i Norge, med over 2600 ansatte.


Sist oppdatert: oktober 2021