Stoffer i produkter

Hudpleieprodukter i Vitusapotek

Vitusapotek har i flere år jobbet systematisk for å bli den beste på hud. Vi ønsker at du skal finne produkter tilpasset din hud hos Vitusapotek uansett hudtype, hudtilstand og preferanser. Vitusapotek hjelper deg å finne de riktige produktene for din hud og vi tilbyr deg bare kvalitetskontrollerte produkter som holder det de lover.

Hudpleieprodukter i Vitusapotek

Hvorfor handle dine hudpleieprodukter hos Vitusapotek?

Vitusapotek hjelper deg å finne riktige produkter for din hud uansett hudtype, hudtilstand og preferanser. Vi jobber hele tiden for å kunne tilby et bredt sortiment så alle kan finne sin favoritt hos Vitusapotek. Declaré, Dermalogica, REN Skincare og  L´Occitane en Provence er de seneste tilskuddene innen hudpleie. Se her for alle får merker

Investerer i kunnskap

I et stort antall Vitusapotek møter du personale som har vært på Hudpleieakademiet, en av Norges største hudpleieskoler og fått spesialkompetanse innen dermatologi. Dermatolgi er hudens anatomi og fysologi i tillegg til kosmetisk kjemi. Hovedvekten i opplæringen ligger i å analysere og avdekke dine behov. Dette for å gi deg enda større utbytte av å være kunde hos Vitusapotek

Vi har også seks hudpleiesalonger tilknyttet våre apotek. Se oversikt over behandlinger og apotek her.

Hudpleiende makeup som passer selv den mest sensitive huden

La Roche-Posay makeup er makeup tilpasset alle hudtyper til og med den mest sensitive huden.

  • La Roche-Posay makeup kombinerer den dermatologiske ekspertise og toleranse du kjenner og forventer fra La Roche-Posay med alt det beste fra luksuriøs makeup og passer til alle hudtyper – også den mest sensitive.

Streng kvalitetskontroll av produktene hos Vitusapotek

Alle produkter klassifisert som legemidler i Norge er underlagt en godkjenningsprosess hos Statens legemiddelverk. Når vi tar inn andre varer i våre apotek, som for eksempel hudprodukter vurderer vi kvaliteten selv. Det finnes lovverk og forskrifter som leverandørene er pliktig å følge, men i Vitusapotek foretar vi en ekstra vurdering av alle produkter for å sjekke at dette virkelig stemmer. Hos oss er det ikke nok med stikkprøvekontroll. Ikke alle produkter kommer inn i varmen hos Vitusapotek. Les mer om kvalitetskontroll i Vitusapotek her.

Se hudpleie produkter til ansikt og kropp