Næringsinnhold pr. 100 ml Respifor:
ENERGI kcal 150 VITAMINER
kJ 635 A µg RE 127
Karotenoider mg 0,60
PROTEIN g 7,5 D µg 1,4
nitrogen g 1,2 E mg α-TE 5,0
kasein g 3,8 K µg 11
myse g 3,8 B1 mg 0,30
N:Non protein energy 1:100 B2 mg 0,32
Niacin mg-NE 3,6
FETT g 3,3 Pantotensyre mg 1,1
mettet g 0,5 B6 mg 0,35
enumettet g 1,9 Folsyre µg 53
flerumettet g 0,9 B12 µg 0,50
linolsyre g 0,70 Biotin µg 8,0
α-linolensyre g 0,14 C mg 40
Kolin mg 74
KARBOHYDRAT g 22,5
sukkerarter g 6,0 (8,4*) ENERGIFORDELING
laktose g 2,0 Protein E% 20,0
polysakkarider g 16,3 (13,9*) Fett E% 20,0
andre g 0,2 Karbohydrat E% 60,0
KOSTFIBER g - (0,3*) VANN ml 76
løselige g (0,1*) Osmolaritet mOsmol/l 425-465
uløselige g (0,2*) Osmolalitet mOsmol/kg H2
O 555-610
Potential Renal
MINERALER Solute Load mOsmol/l 521 (540*)
Natrium mg (mmol) 55 (2,4)/75* (3,2*) Viskositet mPa.s 25 (40*)
Kalium mg (mmol) 110 (2,8)/150* (3,8*) Surhetsgrad pH 6,7
Klor mg (mmol) 60 (1,7)
Kalsium mg (mmol) 155 (3,9)
Fosfor mg (mmol) 100 (3,2)
Magnesium mg (mmol) 15 (0,6)
Jern mg 3,2
Sink mg 2,4
Kopper µg 360
Mangan mg 0,66
* Tall for sjokolade smaksvarianten.
Det kan forekomme ubetydelige
variasjoner i innhold av næringsstoffer
mellom smaksvariantene.
Fluor mg 0,20
Molybden µg 20
Selen µg 23
Krom µg 13 (17*)
Jod µg 27