Kundeservice

Bli med i VI+ Kundeklubb

Vitusapotek gir deg nå flere personlige fordeler med å være fast kunde hos oss. 

Bli med i VI+ Kundeklubb

Si ja til flere gode tilbud. Meld deg inn i VI+ Kundeklubb nå.

Meld deg på her.

Medlemsfordeler

  • Flere faste, gode VI+ kundeklubb-tilbud
  • Har du e-resepter å hente ut? Bruk vår app eller bestill på nettet, og få medisinene dine klargjort på apoteket eller sendt hjem. Les mer om appen, og hvordan du laster den ned, her. Gå til medisinbestilling på nett her (ha bankID/bankID på mobil klar).
  • Har du papirresept? Hvis du har papirresept er det en fordel at du alltid leverer resepten på samme sted. Dermed er det lettere å holde oversikt over ditt medisinforbruk, og på den måten kan vi gi deg best mulig faglig veiledning. La resepten ligge i apoteket, og vi kan gjøre resepten klar for deg for henting til avtalt tid.
  • Skal du på utenlandsreise? Medlemskap i VI+ kundeklubb gir deg gratis Schengen-attest.

Bli med i VI+ Kundeklubb her

Psst! Det koster ikke noe og du kan melde deg ut når du vil.

Leter du etter babypakken?

Vi har ikke lenger babypakken, og har byttet dette ut med faste tilbud på flere produkter til baby og barn. Se alle våre VI+ Kundeklubb - Faste tilbud her

Hva slags informasjon har vi om deg?

Når våre medlemmer handler i nettbutikken overføres informasjon om varegruppe, antall produkter og totalt beløp til vår medlemsbase. Det registreres ikke informasjon om konkrete detaljer knyttet til kjøp, som produktinformasjon o.l.

Informasjonen kan brukes som grunnlag for utsendelse av relevante tilbud og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Hensikten er å gi deg mer relevant informasjon i tillegg til de interesseområde du allerede har krysset av for da meldte deg inn som Vitusapotek medlem. Slik utsendelse kan skje ved adressert post, SMS, elektronisk post eller tilsvarende måte, avhengig av hvilken kommunikasjonsform du har samtykket til. 

Informasjonen blir behandlet i henhold til lovverket og retningslinjer gitt av Datatilsynet. Opplysningene vi registrerer vil aldri misbrukes eller videreformidles til tredjepart. 

Du kan på forespørsel få innsyn i den informasjonen som er registrert om deg, samt kreve eventuelle feil rettet. Du kan reservere deg mot å få tilsendt informasjon, opplysningene vil da kun brukes til statistikkformål i anonym form. Ta kontakt her om du ønsker å reservere deg.