Kundeservice

Levering og betaling

Levering og betaling

Her finner du leverings- og kjøpsbetingelser for handel i Vitusapotek nettbutikk. Bestilte varer sendes med Posten. Fraktpriser avhenger av bestillingens størrelse. Det er fri frakt på ordre over kr 500. Vitusapotek nettbutikk tilbyr betaling med kort.

Levering

Nettbutikken tilbyr 3 leveringsmåter: Brev, Servicepakke og Levering på dør.

Brev

Vi sender bestillingen som brev dersom varene passer i en boblekonvolutt og er under 1 kilo. Det tilbys ikke sporing av brevsendinger. Sendingen går som A post.

Servicepakke

En servicepakke må hentes på Posten eller Post i butikk. Dersom du legger inn mobiltelefonnummer i registreringen vil hentemelding sendes på sms i stedet for pr post. Servicepakker kan spores. Informasjon om dette finnes under "mine bestillinger" på "min side". Ved ordre over 500,- vil du få tilsendt servicepakke fraktfritt.

Levering på dør

Dette er en servicepakke som leveres på dør. Det kreves at mobiltelefonnummer registreres slik at Posten kan ringe 30-60 minutter før leveranse for å sikre at du er hjemme for å motta bestillingen. For å se om du kan motta varene levert på døren, klikk her

Levering av ordre med reseptbelagte legemidler

Ved bestilling av reseptbelagte legemidler hjem eller til postkontor/post-i-butikk er det kun bestiller som kan hente varene. For å få utlevert varene kreves det ID-kontroll, fullmakt kan ikke benyttes.

Fullmakt kan benyttes dersom man henter reseptbelagt medisin i apotek. Les mer om fullmakt her.

Betaling

I nettbutikken tilbys 3 betalingsmåter:

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro

Ved bruk av kort blir du bedt om å taste en 3-sifret kode. Dette er de 3 siste sifrene på baksiden av kortet 

Les mer om våre kjøpsbetingelser, angrerett og retur her.