Livsstil

Tid for julebord!

Det er tid for julebord! Ønsker du å gjøre det lille ekstra med festsminken, unngå såre og slitne føtter eller være godt forberedt til dagen derpå? Her får du våre aller beste tips til både før og etter julebordet.

Tid for julebord!

La huden stråle på julebordet

Alle vil vel skinne litt ekstra på årets julebord? Her gir vi deg tipsene som vil få huden din til å stråle og gløde. 

  • Bruk en god og mild skrubb og skrubb huden din skånsomt både på kroppen og i ansiktet. En skrubb fjerner smuss og døde hudceller, slik at huden din fresmtår ren og myk med ny og frisk glød.  
  • Husk også å skrubbe leppene for ekstra myke og fyldige lepper!
  • Påfør deretter et serum som gir øyeblikkelig mer fylde og glatt hud, slik som Ren Flash Hydro-Boost Plumping Emulsion, eller Vichy Idealia Serum for en jevn hudtone og fornyet glød.
  • Til slutt smører du på en rik og fuktighetsgivende ansiktskrem, gjerne en som gir huden ekstra glød uten å gjøre den fet. Velg en farget dagkrem for ekstra glød og farge.
  • Til kroppen velger du en rik og velduftende bodylotion, se vårt store utvalg her.

I alle Vitusapotek kan du få utført en gratis hudanalyse for å bedre kunne kartlegge og tilpasse hudpleieprodukter tilpasset akkurat din hud. Vi er eksperter på hud!

         

Brun uten sol

Ønsker du litt ekstra farge og glød i huden, kan selvbruning være et godt alternativ vinterstid. Hos Vitusapotek finner du flere gode selvbruningsprodukter som gjør en blek og gusten hud festfin i en fei. Les mer om selvbruning og få gode råd til påføring her.

Smink deg fin til julebordet

Til julebordet er det både fint og gøy å tilføre det lille ekstra til festsminken, for å få frem dine aller beste sider. Hos Vitusapotek finner du er stort utvalg av sminke til alle hudtyper, også den mest sensitive huden, fra både Idun Minerals og La Roshe-Posay.  

I Vitusapotek sitt eget Magasin, har vi laget en sminkeguide med noen enkle sminkevideoer til deg, som lærer deg å legge festsminken på 1-2-3. Sminkeguiden finner du her!

Lakk neglene festfine

Vakre og velstelte negler setter standarden for den perfekte julebordlooken. Velg julerøde negler eller tilfør antrekket litt ektra glitter og glans med en gullfarged neglelakk. Vitusapotek har et stort utvalg av neglelakker i alle fargenyanser - finn din favoritt her.

Unngå slitne festføtter

Dans hele natten igjennom og unngå slitne festføtter med disse gode tipsene.

Nødvendigheter til festen

Ikke gå på julebord uten disse produktene i vesken:

Hjelp til dagen derpå

Av og til kan man ha behov for litt ekstra hjelp dagen derpå. Sørg for at dagen din blir litt bedre med disse produktene i hus:

  • Smertestillende tabletter som Paracet eller Paralen kan dempe smerter og hodepine dersom hodet og kroppen verker.
  • Sørg for å gjennopprette væskebalansen så raskt som mulig med Resorb Original brusetabletter.
  • Angrepillen EllaOne kan tas hele 5 dager etter ubeskyttet samleie. 
  • En deilig og avkjølende ansiktsmaske kan gjøre underverker dagen derpå. 
  • Promilletest til digital måling av promille via pusten.


Sist oppdatert: november 2018

Les mer: