Cleareyes Professional øyedråper 10 ml

30% rabatt
 • Se større bilde
Din pris 118,90 Veil. 169,90
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
Tilgjengelig på nett (99+) Sjekk tilgjengelighet i ditt Vitusapotek
Om produktet
Cleareyes Professional øyedråper giver langvarig lindring og beskyttelse mot tørre, irriterte, sviende, kløende eller trette øyne.
Cleareyes Professional øyedråper er formulert med det mest avanserte virkestoffet for tørre øyne, natriumhyaluronat. Oppløsningen fungerer med perfekt balanse sammen med din egen tårevæske for å fukte og gjenopprette øynenes tilstand, lindre tørrhet og irritasjon, samt gi beskyttelse mot ytterligere tap av fuktighet. Cleareyes Professional øyedråper er formulert slik at den er lik naturlige tårer. Det gir ekstra komfort, og betyr i tillegg at den er fri for konserveringsmidler og fosfater.
Hvordan bruke produktet: Vask og skyll hendene grundig. Ved første gangs bruk, fjern forseglingen. Må ikke brukes dersom forseglingen på den beskyttende hetten er ødelagt eller mangler før første gangs bruk. Fjern den beskyttende hetten. Sørg for at toppen av flasken ikke kommer i berøring med fingrene. Klem forsiktig ut 1 eller 2 dråper i hvert øye. Kan brukes så ofte det er nødvendig. Unngå at toppen av flasken kommer i kontakt med øyne eller fingre for å forhindre eventuell kontaminasjon av oppløsningen. Sett den beskyttende hetten på igjen etter bruk.
Navn: Cleareyes Professional øyedråper 10 ml
Varenummer: 806808
Leverandør: Evolan Pharma Ab
Merkenavn: Se alle Cleareyes
Advarsel: Må ikke brukes dersom det er skade på flasken. For å unngå krysskontaminasjon må du ikke dele flasken med andre. Ikke ha Cleareyes Professional i øynene sammen andre øyeprodukter da effekten kan endres. Dersom du må bruke andre produkter i øynene må du sørge for at det er minst 15 minutter mellom de to forskjellige produktene. For å unngå eventuell kontaminasjon må du ikke la toppen av flasken komme i kontakt med noen overflate. Må ikke brukes dersom du er overfølsom (allergisk) overfor noen av innholdsstoffene. Dersom du opplever tåkesyn etter bruk må du vente til synet er klart igjen før du kjører bil eller bruker maskiner. Sjeldne tilfeller av mild irritasjon i øynene er mulig etter bruk. Slutt å bruke Cleareyes Professional dersom du opplever smerte, rødhet eller eventuelle synsforandringer etter bruk. Rådfør deg med lege dersom symptomene vedvarer eller blir verre. Oppløsningen må ikke svelges. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ta kontakt med lege eller optiker dersom du opplever et vedvarende problem.
Beskyttende fuktende middel (0,15 % natriumhyaluronat), hypotonisk saltløsning (natriumklorid), pH-bufferløsning (borsyre og boraks) og renset vann.
  Cleareyes Professional øyedråper 10 ml
  Apotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider