Clearblue Testpinner Fertilitetsmonitor 20+4 tester

 • Se større bilde
Din pris 499,90
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
Om produktet
Clearblue Teststickor Fertilitetsmonitor - 20ct+4ct.

Testpinnepakning til Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor inneholder 20 fertilitetstester og 4 graviditetstester, pakket enkeltvis. Graviditetstestene kan kun brukes sammen med Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor. De fleste kvinner trenger 10 testpinner i hver syklus. Kvinner med uregelmessige eller lange sykluser må kanskje bruke 20 testpinner. Monitor selges separat. Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor er bevist å øke sjansene for å bli gravid på naturlig måte med 89 %1. Den er designet for å identifisere alle dine fertile dager, typisk opptil 6, noe som er mer enn tradisjonelle indikatorsett for eggløsning som kun detekterer LH. Denne diskrete, feminine, håndholdte fertilitetsmonitoren sporer to viktige fertilitetshormoner, østrogen og luteiniserende hormon, den viser informasjon om din fertilitet på den brukervennlige berøringsskjermen og oppsummerer data for opptil 6 sykluser på en skjerm for enkel sammenligning. Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor er den eneste monitoren som lar deg teste for graviditet. Den er over 99 % nøyaktig på å detektere graviditet fra dagen du forventer menstruasjonen. Den indikerer også når du kan teste tidlig – opptil 3 dager før forventet menstruasjon. (I klinisk testing med tidlige graviditetsprøver ga Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor følgende resultater: 96 % av kvinnene fikk et «Gravid»-resultat 1 dag tidligere, 91 % av kvinnene 2 dager tidligere, 74 % av kvinnene 3 dager tidligere.) 1I de første 2 syklusene med bruk. Robinson JE., et al. Fertility & Sterility (2007) 87: 329–334. Vår hjelpetelefon er tilgjengelig for deg 9.00-12.00 dersom du ønsker mer informasjon om dette produktet eller dersom du har spørsmål 

Hvordan bruke produktet: Du kan begynne å bruke Clearblue Fertilitsmonitor på den første dagen av neste menstruasjonssyklus, men ikke før. Brukes sammen med Clearblue Fertilitetsmonitor varenr 835156.
Navn: Clearblue Testpinner Fertilitetsmonitor 20+4 tester
Varenummer: 862525
Leverandør: Procter & Gamble Norge As
Merkenavn: Se alle Clearblue
Advarsel:

Passer for kvinner med sykluser på mellom 21 og 42 dager. Les alltid produktinformasjonen for eventuell medisin du bruker, før du utfører en test.

Disse testene kan kun brukes med Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor. Resultatet av testene kan kun leses av på monitoren og kan ikke bli forstått ved å se på eventuelle linjer på testen. Les instruksjonene og de som følger med monitoren før testing. Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor må IKKE brukes som et prevensjonsmiddel. Oppbevar på et tørt sted. Oppbevares utilgjengelig for barn. Til hjemmebruk. Ikke til innvortes bruk. Clearblue er et varemerke for SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH («SPD»). Opphavsrett © 2017 SPD. Med enerett.

Advarsel: Obs! Vi gjør oppmerksom på at Ingredienslisten kan være mangelfull. Allergikere bør derfor sjekke ingredienslisten på leverandørens nettside. Vi jobber med vedlikehold av disse.
n/a
  Clearblue Testpinner Fertilitetsmonitor 20+4 tester
  Apotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider