Vitusapotek Nordstjernen Bergen
 

Vårt apotek på Nordstjernen i Bergen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Nordstjernen i Bergen formidler vår faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Nordstjernen i Bergen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek på Nordstjernen i Bergen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek på Nordstjernen i Bergen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek på Nordstjernen i Bergen, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Vaktapotek
  • Søndagsåpent apotek
  • Apotek som fører Dermalogica

Åpningstider

mandag-lørdag: 08:00-23:00
søndag: 13:00-23:00

Kontaktinformasjon

Avstand fra nåværende plassering

Telefon: 55218384

Fax:55218385

E-post: nordstjernen.bergen@vitusapotek.no

Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud.

Bestill time Våre behandlinger