Vitusapotek Majorstuen
 

Åpningstider

mandag-fredag: 08:00-19:00
lørdag: 10:00-16:00
19-05-2018: 10:00-14:00

Kontaktinformasjon

Avstand fra nåværende plassering

Telefon: 21544470

Fax: 21544471

E-post: majorstuen@vitusapotek.no

Vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek på Majorstuen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Majorstuen i Kirkeveien er lokalisert i Majorstuhuset, lett tilgjengelig for alle med både t-bane, buss og trikk. I vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også egen hudpleiesalong med dyktige hudpleiere hvor vi tilbyr variert hudpleiebehandling for ditt behov. Besøk Vitusapotek Majorstuen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Apotek som fører Dermalogica