Vitusapotek
Aktuelt

Cosmica Glow Booster & Hydrating Booster – to nye helter for huden din

De virker umiddelbart og i dybden, tilfører fuktighet, glød og reduser fine linjer - avhengig av hva huden din trenger. Med nyhetene Cosmica Glow Vitamin C og Hydrating Vitamin B Booster skreddersyr du hudpleien din.

Cosmica Glow Booster & Hydrating Booster – to nye helter for huden din

Sist oppdatert: 07.12.2022

To nye glowhelter

Matt, tørr, ujevn og kvisete hud – plutselig fungerer ikke de pålitelige hudpleieproduktene dine like bra lenger, og huden ser ut til å protestere.

Hva er det som skjer? Har de endret ingrediensene i kremene?

Nei, det har de ikke. Faktum er at hudpleieproduktene dine er like gode som alltid. Men nå er det på tide å ta den fungerende hudrutinen til neste nivå. Fordi huden, som er din desidert største beskyttelse mot smuss, bakterier, virus – ja, alt som finnes naturlig rundt oss, har forskjellige behov gjennom de forskjellige periodene i hverdagen og selve livet.

Kroppens egen fuktighetskrem minker

Hvis du i en periode stresser mer, sover dårligere eller oppholder deg i tørre eller kalde omgivelser, har dette stor påvirkning på huden din:

 • Produksjonen av hyaluronsyre reduseres, som er kroppens egenproduserte fuktighetskrem som beskytter huden og holder den myk.
 • Nivået av antioksidanter, som er viktige for huden, reduseres.
 • En skjev produksjon av melanin kan oppstå, som skal beskytte deg mot solens stråling.
 • Det faktum at du eldes og huden din modnes, øker også hastigheten på disse prosessene.

To superserum for huden

Så når livet og omstendighetene endres - endres hudens behov. Derfor har Cosmica utviklet to splitter nye serum med unike egenskaper: Glow Vitamin C Booster og Hydrating Vitamin B Booster. Med deres hjelp kan du skreddersy hudpleierutinen din for livets alle situasjoner og sørge for at huden din holder seg sunn, sterk og frisk.


”Med Cosmica boosters hjelp kan du skreddersy hudpleierutinen din for livets alle situasjoner og sørge for at huden din holder seg sunn, sterk og frisk”


Begge serumene virker i dybden og er fulle av aktive ingredienser. De virker her og nå – og på lang sikt.

Glatter ut fine linjer

Cosmica Hydrating Vitamin B Booster: Høykonsentrert, effektivt og virker gjennom en trippel dose med fuktighetsgivende hyaluronsyre, samt barriere-forsterkende panthenol (provitamin B5) som gir umiddelbar, intens og langtidsvirkende fuktighet i dybden. Serumet gjør huden mer elastisk, fukter, glatter ut fine linjer og styrker hudbarrieren.

Gir glød og jevner ut hudtonen

Søsterserumet Cosmica Glow Vitamin C Booster er et høykonsentrert og effektivt vitamin C-serum som reduserer matthet, øker gløden, tilfører fuktighet, jevner ut hudtonen og reduserer pigmentflekker.

Vitamin C er en kraftig antioksidant og beskytter i tillegg huden mot å bli skadet av frie radikaler. Serumet inneholder også enzymet papain, som er mildt eksfolierende og fjerner døde hudceller. Resultatet er frisk glød og mykhet som varer over tid.

Cosmica Glow Vitamin C Booster

Et meget konsentrert og effektivt vitamin C-serum som forbedrer hudens glød og jevner ut hudtonen. En sterk antioksidant beskytter huden mot frie radikaler.

 • Vitamin C gir en frisk, naturlig glød, jevner ut hudtonen og reduserer pigmentflekker.
 • Hyaluronsyre tilfører huden fuktighet.
 • Eksfolierende enzym (papain) gir umiddelbar glød, eksfolierer huden forsiktig og etterlater huden glatt.

Cosmica Hydrating Vitamin B Booster

Et meget konsentrert og effektivt serum som tilfører intens fuktighet, roer huden og styrker hudbarrieren.

 • Trippel hyaluronsyre:
  - Høymolekylær: Umiddelbar fuktighetsgivende
  - Lavmolekylær: Gir en dyp og langvarig fuktighet og bedre elastisitet
  - Ultralavmolekylær: Fyller ut huden og jevner ut fine linjer.
 • Pantenol/provitamin B5 roer huden og styrker hudbarrieren.

Slik bruker du boosters og serum

Serum er en produktkategori som virkelig har tatt av, men det er fortsatt mange som ikke kjenner til produktet og hvordan og når det skal brukes.

Et serum er kort og godt en booster til huden, som jobber i dybden og når lengre ned i huden enn dag- og nattkremen. Konsistensen er lett, og serumet har en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser som gjør at den utenpåliggende kremen også gjør mer nytte. Serumet påføres etter rens, men før dag- og nattkrem.

Et serum kan ha ulike egenskaper, men gir som regel en jevnere hudtone og glød, samt styrker hudens beskyttelsesbarriere og motvirker tidlig aldring av huden.


Tips! Er du usikker på hvilken rekkefølge du skal påføre produktene? Tenk på at du skal påføre dem etter konsistens – fra tynn til tykk.


Boost huden din. Kjenn Forskjellen.
 

Oppdag andre oljer og serum fra Cosmica

Glød, fylde, elastisitet og fuktighet – uansett hva huden din trenger akkurat nå, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi riktig løft. Og ved å bytte eller legge til serum, kan du skreddersy hudpleierutinen din for hudens behov hver dag.

Cosmica Age Delay Vitamin A Serum er et svært effektivt anti-age serum som jobber hardt for å forsinke hudens aldring. Serumet er en flytende gelkrem og et kraftig og konsentrert serum som virker i dybden. Den inneholder vitamin A som styrker hudens elastisitet og hyaluronsyre som fukter i dybden og bidrar til å redusere rynker. Den inneholder også vitamin E, som beskytter huden mot frie radikaler som kan skade huden.

Et annet supplement til serum er en ansiktsolje. Cosmica Renewing Face Oil tilfører huden næring og glød, samtidig som den beskytter mot frie radikaler og fukter i dybden. Den unike blandingen av naturlige oljer fra engkarse, rapsfrø og kokos gir en kraftig boost av næring, og antioksidantene Q10 og vitamin E motvirker tegn på aldring. Du kan fint kombinere serum og olje.


Kilde: Perrigo Norge

Les mer: