Vitusapotek
Aktuelt

Perfekt glow med COSMICA x Zara Larsson

Zara Larssons beste tips for å få hud med en vakker og perfekt glow? Fuktighet, gode hudpleierutiner og en stor dose COSMICA.

Perfekt glow med COSMICA x Zara Larsson
Profile Picture
Publisert: 22.06.2023

COSMICA x Zara Larsson

Visste du at Zara Larsson, Sveriges internasjonale stjerne som har vunnet priser for årets artist og årets låt på Rockbjörnen, Grammy Awards og MTV Europe Music Awards, foretrekker å bruke produkter fra COSMICA i sin hudpleierutine? Nå innleder sangeren og låtskriveren et unikt samarbeid med COSMICA, der Zara blant annet avslører favorittproduktene sine og hvordan hun skaper en vakker og naturlig glød som varer hele dagen.

COSMICA har vært en del av min daglige hudpleierutine så lenge jeg kan huske. For meg er det viktig at et hudpleiemerke bruker gode og godt dokumenterte ingredienser, og at de er troverdige. Du vil jo ha et hudpleieprodukt som faktisk leverer det som er lovet på emballasjen, sier Zara.

En vakker hud starter alltid med en god hudpleierutine, både når det gjelder rens og fuktighet. COSMICA tilbyr et stort utvalg av både renseprodukter og fuktighetsgivende ansiktskremer som passer alle hudtyper, også en sensitiv hud. I tillegg er produkter fra COSMICA enkle å bruke og gir både umiddelbare og langsiktige resultater.

Blant COSMICA produktene er det derfor raskt og enkelt å finne en god hudpleierutine som gir en vakker og sunn hud.

Vil du også gi ansiktet ditt litt ekstra glød? Zaras beste tips er COSMICAs hudpleieserie Pure Glow.

– For en vakker hud som utstråler en sunn glød, er mitt beste råd fuktighet, fuktighet og fuktighet, samt alltid å følge din hudpleierutine med rens og fuktighet. Jeg elsker Glow Booster, den tilfører huden min fuktighet og gir en langvarig glød. Jeg liker også å blande den sammen med Pure Glow Purifying Day Cream, for å få en superlett og fuktighetsgivende effekt. Selv om jeg ikke bruker sminke, vasker jeg alltid ansiktet mitt med Pure Glow Renewing Daily Cleanser fordi jeg vet at den gjør huden min skinnende ren!

Zara Larssons favoritter for sunn hud med vakker glød

COSMICA Glow Booster

Cosmica Face Glow Vitamin C Booster er et ansiktsserum som inneholder konsentrert og ekstra effektivt vitamin C og fuktighetsgivende hyaluronsyre, som forsterker hudens utstråling, jevner ut hudtonen, beskytter mot frie radikaler og gir sårt tiltrengt fuktighet. Ved hjelp av enzymet papain får huden en skånsom peeling, som gir en umiddelbar, frisk og langvarig glød. Påføres morgen og kveld, før din dag- og nattkrem.

COSMICA Pure Glow Purifying Day Cream

Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream er en lett gelkrem med hyaluronsyre og vitamin C som både gir huden en mattende effekt, motvirker urenheter og jevner ut fine linjer. Gir intensiv fuktighet og en naturlig glød, mens blank hud og porer reduseres. Brukes hver morgen og masseres inn på ren hud.

COSMICA Pure Glow Renewing Daily Cleanser

Cosmica Face Pure Glow Renewing Daily  Cleanser er en ansiktsvask og mousse med BHA-syre og glyserin som renser huden og fjerner sminke, urenheter og døde hudceller uten å virke uttørrende. Eksfolierer også skånsomt og etterlater huden smidig og ren med en vakker glød. Kan brukes morgen og kveld, masseres på fuktig hud og skylles av med lunkent vann. Kan også brukes som peelingmaske en eller to ganger i uken.

Kilde: Perrigo Norge

Les mer: