Vitusapotek Ørje

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-14:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 69811130

Fax: 69812313

E-post: orje@vitusapotek.no

Vårt apotek i Ørje formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Ørje formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Ørje har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Ørje er sentralt lokalisert vis a vis Circle K, i samme bygg som Coop Prix. Det er enkel ankomst fra E18, og har god plass for parkering. Alle de ansatte er flerspråklige og har høy kompetanse. I vårt apotek på Ørje vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Ørje i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Ørje tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. Vi tilbyr også utkjøring av inkontinens- og sanitærartikler på fast ukedag.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Ørje, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.