Vitusapotek Torvbyen

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek i Fredrikstad formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Torvbyen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Torvbyen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Torvbyen holder til i 1. etasje på Torvbyen Kjøpesenter, lokalisert rett ved inngangen til P-huset, og med lett tilgang til kollektiv transport og taxi. I vårt apotek i Torvbyen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Torvbyen tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Kom til oss for hudpleieveiledning tilpasset din hudtype og se vårt brede utvalg av hudpleieprodukter fra blant annet Dermalogica, L`Occitane og Declaré. Besøk vårt apotek i Torvbyen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi tilbyr gratis hjemkjøring av varer. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Torvbyen.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Torvbyen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.