Vitusapotek Elefanten Moss

Åpningstider

mandag-fredag: 08:00-16:30
lørdag: 09:00-14:00

Vårt apotek i Moss formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Elefanten i Moss formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Elefanten Moss har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Apoteket har sentral beliggenhet i Moss, rett ved AMFI kjøpesenter. Det er stor kommunal parkeringsplass rett utenfor, og kort vei til Bussterminalen Moss og Moss Taxi holdeplass. Vitusapotek Elefanten Moss holder til i Helsehuset Moss som tilbyr ulike helsetjenester som ortoped, øyelege, hudlege, fysioterapeuter og fotpleiere. I vårt apotek på Elefanten Moss finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Elefanten Moss i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Elefanten Moss tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveilednings, samt multidose til private.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Elefanten Moss, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.