Vitusapotek Østsiden Storsenter

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek på Sorgenfri formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Sorgenfri formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Østsiden har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Østsiden holder til ved Østsiden storsenter på bakkeplan med gratis parkering rett utenfor apoteket. Apoteket er handikappvennlig. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Sorgenfri vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Østsiden tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Sorgenfri, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.