Vitusapotek

Vitusapotek Elefanten Kristiansand

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-20:00
lørdag: 09:00-18:00
søndag: 15:00-18:00

Vårt apotek i Kristiansand formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Kristiansand formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Kristiansand har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Kristiansand i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Kristiansand vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Våre erfarne og dyktige medarbeidere med utvidet hudpleiekompetanse for å finne optimale produkter for din hud, og vi tilbyr et bredt utvalg av Dermalogica. Hos Vitusapotek Elefanten - Kristiansand tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs og Patchology. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Elefanten - Kristiansand tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Kristiansand, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.