Vitusapotek Årnes

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek på Årnes formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Årnes formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Årnes har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Årnes holder til på AMFI Årnes i 2. etasje. I vårt apotek i Årnes vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk vårt apotek på Årnes i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Vi tilbyr også forsendelse til våre 3 medisinutsalg ved Coop Extra Auli, Joker Fenstad og Joker Skogbygda. Du vil motta en SMS når bestillingen er klar og sendt ut til våre kommisjonærer. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos oss ved Vitusapotek Årnes.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Årnes, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica