Vitusapotek Asker

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 66989880

Fax: 66989881

E-post: asker@vitusapotek.no

Vårt apotek i Asker formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Asker formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Asker har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Asker er lokalisert ved togstasjonen i Asker, i samme bygg som Asker Tannregulering og Sparebanken Øst, lett tilgjengelig for alle med tog. Apoteket har inngang fra Torvveien, med rampe på baksiden av apoteket for rullestolbrukere og barnevogner. I vårt apotek i Asker vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Asker i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Asker, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vitusapotek Asker tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Asker. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Asker, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.