Vitusapotek Bekkestua

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Bekkestua formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Bekkestua formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Bekkestua har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Bekkestua er et 80 år gammelt apotek som ligger ved siden av Christiania Glasmagasinet på Bekkestua, i etasjen over Coop Mega. Vi har gode parkeringsmuligheter med 1 time gratis parkering, og det er kort avstand å gå ved kollektivtransport som buss og t-bane. I vårt apotek på Bekkestua finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også et godt utvalg av hudpleieserien Dermalogica. Besøk Vitusapotek Bekkestua i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Bekkestua tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Bekkestua. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Bekkestua, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.