Vitusapotek Eidsvoll

Åpningstider

mandag-onsdag: 09:00-17:00
torsdag: 09:00-18:00
fredag: 09:00-17:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Eidsvoll formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Eidsvoll sentrum formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Eidsvoll har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Eidsvoll er lokalisert i Eidsvoll sentrum ved Vormas bredde i samme bygg som Rema 1000. Apoteket ligger ca. 800 m fra Eidsvoll kommunale legevakt ved Vilberg Helsetun og ca. 5 minutters gange fra Eidsvoll Stasjon. Apoteket har egen inngang fra Vormaveien og har gode parkeringsforhold rett utenfor inngangsdøra. I vårt apotek på Eidsvoll vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Eidsvoll tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Apoteket fører også en god del sykepleieartikler innen sårstell, stomi og kateter med mer ved urinretensjon. Vitusapotek Eidsvoll tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Eidsvoll. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Eidsvoll, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.