Vitusapotek Gardermoen Campus

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-21:00
lørdag: 12:00-17:00

Vårt apotek på Gardermoen Campus formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Gardermoen Campus har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Gardermoen Campus er lokalisert mellom LHL-sykehuset Gardermoen og interkommunale legevakt på Jessheim, og er lett tilgjengelig for alle med buss og bil. I vårt apotek på Gardermoen Campus finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Gardermoen Campus i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Gardermoen Campus tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Gardermoen Campus.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Gardermoen Campus, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.