Vitusapotek Jessheim Storsenter

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-21:00
lørdag: 10:00-19:00

Vårt apotek i Jessheim formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Jessheim formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Jessheim har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Jessheim Storsenter er lokalisert på kjøpesenteret, rett innenfor hovedinngangen fra Jessheim stasjon og er lett tilgjengelig for alle med både tog, buss og bil. I vårt apotek i Jessheim vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Jessheim. Besøk vårt apotek i Jessheim i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Jessheim, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.