Vitusapotek Lillestrøm Torv

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-21:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek i Lillestrøm formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Lillestrøm Torv formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Lillestrøm Torv har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Lillestrøm Torv ligger i sentrum av Lillestrøm by, lokalisert i 2.etasje på Lillestrøm Torv senter. Vi tilbyr hjemlevering til våre kunder – spør oss i apoteket dersom du ønsker å benytte deg av dette. I vårt apotek på Lillestrøm Torv vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos oss tilbyr vi blant annet hudpleieprodukter av kvalitetsmerket Dermalogica. Hos Vitusapotek Lillestrøm Torv tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Besøk Vitusapotek Lillestrøm Torv i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Lillestrøm Torv tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Lillestrøm Torv.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Lillestrøm Torv, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.