Vitusapotek Lysaker stasjon

Åpningstider

mandag-fredag: 07:00-18:00

Vårt apotek i Lysaker formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Lysaker Stasjon formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Lysaker Stasjon har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. I vårt apotek på Lysaker Stasjon finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi tilbyr også alle medisiner for fertilitet (IVF) og gynekologi som forskrives av klinikk Hausken. Besøk Vitusapotek Lysaker Stasjon i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Lysaker Stasjon tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Lysaker Stasjon.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Lysaker Stasjon, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.