Vitusapotek Rasta

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-14:00

Vårt apotek i Rasta formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Rasta formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Rasta har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi er lokalisert på Rasta Senter- ovenfor Meny. Det er 2 timer gratis parkering rett utenfor apoteket, ellers er bussholdeplassen kun få minutter unna. I vårt apotek på Rasta finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Rasta i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Rasta tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Rasta.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Rasta, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.