Vitusapotek Rykkinn

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 09:00-18:00

Vårt apotek på Rykkinn formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Rykkinn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Rykkinn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Vårt apotek på Rykkinn har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Rykkinn holder til på Rykkinn Senter i 2. etasje. Besøk vårt apotek på Rykkinn i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek på Rykkinn vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos oss hos Vitusapotek Rykkinn.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Rykkinn, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.