Vitusapotek Sandvika

Åpningstider

mandag-fredag: 08:00-22:00
lørdag: 09:00-20:00
søndag: 15:00-18:00

Vårt apotek i Sandvika formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Sandvika formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Sandvika har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Sandvika er et vaktapotek i Asker og Bærum, og du finner apoteket en trapp ned fra bussterminalen. Apoteket er åpent hver dag hele året. Hverdager kl. 08 – 22, lørdager kl. 9 - 20 og søndager kl. 15 - 18. Helligdager og røde dager har vi søndagsåpent. I påsken og pinseaften har vi åpent kl. 9 – 16, og jul- og nyttårsaften kl. 9 - 15. Besøk vårt apotek i Sandvika i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Hos Vitusapotek Sandvika tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Sandvika. I vårt apotek i Sandvika vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. I tillegg til eksklusive merker som Dermalogica, REN og L`Occitane, fører vi også brystproteser med tilhørende tekstiler som BH`er og badedrakter.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Sandvika, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.