Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Ski formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Ski Stasjonskvartalet formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek Ski Stasjonskvartalet har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi ligger lett tilgjengelig på Ski Stasjon. Vi har store, flotte og lyse lokaler og det er lett å komme til med både barnevogn og rullestol. Vi har fullsortiment Dermalogica og gir deg mer enn gjerne en gratis fuktanalyse. I vårt apotek på Ski finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.Besøk Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet tilbyr også Inhalasjonsveiledning, gratis veiledning fra ernæringsfysiolog og influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Ski, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.