Vitusapotek Strømmen Storsenter
 

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-21:00
lørdag: 10:00-19:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 67492350

Fax:67492351

E-post: strommen@vitusapotek.no

Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud.

Bestill time Våre behandlinger

Vårt apotek i Strømmen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Strømmen formidler vår faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Strømmen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Strømmen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek i Strømmen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Strømmen, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Apotek som fører Dermalogica