Vitusapotek

Vitusapotek Vollen

Åpningstider

mandag-onsdag: 09:00-17:00
torsdag: 09:00-18:00
fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-16:00

Vårt apotek i Vollen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Vollen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Vollen har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Vollen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Vollen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Vollen tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Vollen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vitusapotek Vollen tilbyr gratis hjemkjøring torsdager i vårt distrikt, dette gjøres gjennom et samarbeid med Fontenehuset Asker, avtal gjerne leveranse pr mail eller telefon 66988900.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.