Vitusapotek Odden

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-19:00
lørdag: 10:00-18:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 37252750

Fax: 37252751

E-post: odden@vitusapotek.no

Vårt apotek i Grimstad formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Oddensenteret i Grimstad formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Odden har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Odden ligger sentralt i Grimstad Havn. Gratis parkering er godt tilgjengelig for senterets kunder. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Odden vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket fører i tillegg et bredt sortiment av hudpleieprodukter av høy kvalitet, fra leverandører som Dermalogica, L’Occitane, Vichy, La Roche-Posay og IDUN Minerals. Vi har også god lagerbeholdning av mange veterinærmedisiner, og vi tilbyr Multidosepakking til private kunder og til Grimstad kommune. Vitusapotek Odden tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Odden, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.