Vitusapotek Magasinet

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 09:00-18:00

Vårt apotek på Magasinet i Drammen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Magasinet kjøpesenter i Drammen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Magasinet kjøpesenter i Drammen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Magasinet holder til i 1. etasje på Magasinet kjøpesenter midt i Drammen sentrum. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Magasinet Drammen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Magasinet tilbyr ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Magasinet.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Magasinet Drammen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. For enkelt varegrupper tilbyr vi gratis hjemlevering, ta kontakt for nærmere avtale.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.