Vitusapotek

Vitusapotek Lier

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-16:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 32852220

Fax: 32846644

E-post: lier@vitusapotek.no

Vårt apotek i Lier formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Lier formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Lier har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Lier i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Lier holder tilbyr gratis hjemkjøring onsdager og fredager i vårt distrikt, dette gjøres gjennom et samarbeid med Fontenehuset Asker, avtal gjerne leveranse pr mail I vårt apotek i Lier vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Lier tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier Vitusapotek Lier tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Lier, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vitusapotek Lier tilbyr gratis hjemkjøring onsdager og fredager i vårt distrikt, dette gjøres gjennom et samarbeid med Fontenehuset Asker, avtal gjerne leveranse pr mail
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.