Vitusapotek Slemmestad Handelspark

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-16:00

Vårt apotek i Slemmestad formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Slemmestad har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Slemmestad Handelspark holder til i store, flotte og lyse lokaler. Vi har gratis parkering rett utenfor og kort vei til busstasjonen. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Slemmestad vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Og et godt utvalg av kjente merkevarer som L`Occitane og Dermalogica. Apoteket har erfarne og dyktige medarbeidere med utvidet hudpleiekompetanse som kan utføre fuktmåling og hudanalyse for å finne optimale produkter for din hud. Vitusapotek Slemmestad Handelspark tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Slemmestad Handelspark.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Slemmestad, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. For enkelte varegrupper tilbyr vi gratis hjemlevering, ta kontakt for nærmere avtale.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.