Vitusapotek Elverum Kremmertorget

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek i Elverum formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Elverum formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Elverum har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Elverum Kremmertorget holder til i nye fine lokaler i Kremmertorget kjøpesenter, lett tilgjengelig fra parkering, med inngang vendt mot Elverum sykehus. I vårt apotek i Elverum vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket har meget dyktige apotekteknikere med utvidet hudpleiekompetanse. Besøk vårt apotek i Elverum i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Elverum.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Elverum, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica