Vitusapotek Eidskog

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinformasjon

Postadresse:Pb.34, 2231 Skotterud

Telefon: 62835433

Fax: 62836334

E-post: eidskog@vitusapotek.no

Vårt apotek på Skotterud formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Skotterud formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Eidskog har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Du finner oss i Skotterud sentrum på Skotterudtorget hvor vi har gode parkeringsmuligheter rett utenfor døra. I vårt apotek på Skotterud finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket har dyktige medarbeidere med utvidet hudpleiekompetanse som kan utføre fuktmåling og hudanalyse for å finne optimale produkter for din hud. Besøk Vitusapotek Eidskog i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. For de som ikke har mulighet til å besøke apoteket sendes medisiner og andre varer til medisinutsalget på KIWI Magnor hver dag. Vitusapotek Eidskog tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, multidose, hjemkjøring av utstyr (inkontinens og stomi) og influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Eidskog.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Skotterud, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.