Vitusapotek Nordstjernen Bergen
 

Åpningstider

mandag-lørdag: 08:00-23:00
søndag: 13:00-23:00

Vårt apotek Nordstjernen i Bergen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Nordstjernen i Bergen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vitusapotek Nordstjernen i Bergen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vårt apotek på Bergen Storsenter finner du i 2. etasje. Vi har åpent til kl. 23.00 hver dag hele året, også søndager og helligdager. Hos Vitusapotek Nordstjernen i Bergen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også egen hudpleiesalong med dyktige hudpleiere hvor vi tilbyr varierte hudpleiebehandlinger for ditt behov, samt kjente merkevarer som Dermalogica, L`occitane og REN. Besøk vårt apotek Nordstjernen i Bergen i apotekets åpningstider, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek Nordstjernen i Bergen, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Vaktapotek
  • Søndagsåpent apotek
  • Apotek som fører Dermalogica