Vitusapotek Nordstjernen Bergen
 

Åpningstider

mandag-lørdag: 08:00-23:00
søndag: 13:00-23:00

Vårt apotek Nordstjernen i Bergen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Nordstjernen i Bergen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Bergen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Nordstjernen i Bergen er lokalisert i 2. etasje i Bergen storsenter og holder åpent til kl. 23.00 hver dag hele året, også søndager og helligdager. I vårt apotek på Nordstjernen i Bergen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også egen hudpleiesalong med dyktige hudpleiere hvor vi tilbyr variert hudpleiebehandling for ditt behov. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansiktsbehandling, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud. Bestill hudpleie her. Besøk Vitusapotek Nordstjernen i Bergen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter i tillegg influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Nordstjernen – Bergen.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek Nordstjernen i Bergen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Vaktapotek
  • Søndagsåpent apotek
  • Apotek som fører Dermalogica