Vitusapotek Kvinnherad

Åpningstider

mandag-torsdag: 09:00-17:00
fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Husnes formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Kvinnherrad på Husnes formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Kvinnherrad har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Kvinnherrad er lokalisert i Kvaderaten som er en del av Husnes storsenter, sammen med Vinmonopolet og Clas Ohlson. I vårt apotek i Kvinnherrad finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Kvinnherrad i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Kvinnherrad tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Kvinnherrad sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.