Vitusapotek Vossevangen

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-17:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek på Voss formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Voss formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Voss har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Voss holder til ved Vangskyrkja på gateplan. I vårt apotek på Voss vil du finne et bredt utvalg av medisiner, veterinærmedisin, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket leverer daglig til medisinutsalg i Ulvik og Granvin kommune. Vi har spesialkompetanse og et stort utvalg av veterinærmedisin. Kom til oss for hudpleieveiledning tilpasset din hudtype og se vårt brede utvalg av hudpleieprodukter fra blant annet REN og L`Occitane.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Voss, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.