Vitusapotek

Vitusapotek Valdres

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 09:00-14:00

Vårt apotek på Fagernes formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Fagernes formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Fagernes har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Fagernes i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Valdres ligger midt i Fagernes sentrum, i samme bygning som Vinmonopolet og Coop Extra. Vi tilbyr gratis parkering og enkel framkommelighet med buss. Apoteket ligger på bakkeplan og har store, lyse lokaler med god plass for rullestolbrukere og barnevogn. Vi er et forsendelsesapotek med utsendelse av medisiner til medisinutsalg i hele Valdres på hverdager, for Beitostølen, Vaset, Filefjell og Aurdal. I vårt apotek i Fagernes vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket fører et bredt sortiment av hudpleieprodukter av høy kvalitet, blant annet fra Dermalogica. Vitusapotek Valdres tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Fagernes, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.