Vitusapotek Moa Syd

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek på Moa Syd formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Moa Syd har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Moa Syd er lokalisert i nordvestlandets største kjøpesenter. Apoteket ligger i 1. etasje i den nye avdelingen som åpnet i november 2018 på AMFI Moa. Senteret har gode parkeringsmuligheter i underetasjen, og Vitusapotek Moa Syd er godt tilpasset rullestolbrukere og barnevogner. I vårt apotek på Moa Syd finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Moa Syd tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett. Apoteket har dyktige medarbeidere med utvidet hudpleiekompetanse som kan utføre fuktmåling og hudanalyse for å finne optimale produkter for din hud. Besøk Vitusapotek Moa Syd i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Moa Syd tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Moa Syd.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Moa Syd, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.