Vitusapotek

Vitusapotek Kristiansund

Åpningstider

mandag-fredag: 08:00-16:00

Vårt apotek i Kristiansund formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Kristiansund formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Kristiansund har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Kristiansund i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Kristiansund er lokalisert i nærheten av Sykehuset i Kristiansund, i samme bygg som Vågen legesenter, Sentrum Legesenter, Sentrum Tannhelse og Kristiansund Røntgen. I vårt apotek i Kristiansund vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har dyktige apotekteknikere med utvidet hudpleiekompetanse til hjelp for å måle hudfuktighetsnivået ditt og tilby riktig produkter tilpasser huden din. Hos Vitusapotek Kristiansund tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Kristiansund tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Kristiansund, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.