Vitusapotek Stranda

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-16:30
lørdag: 10:00-14:00

Kontaktinformasjon

Postadresse:Boks 53, 6201 Stranda

Telefon: 70260811

Fax: 70260971

E-post: stranda@vitusapotek.no

Vårt apotek i Stranda formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Stranda formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Stranda har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi holder til i Storgata, ca. 300 meter fra ferjekaien. Vi fører kjente merker som Dermalogica og utfører hudanalyse. Vårt apotek på Stranda vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi tilbyr også forsendelse til våre medisinutsalg i Geiranger, Stordal, Hellesylt, Valldal og Eidsdal. Du vil motta en SMS når bestillingen er klar og sendt ut til våre kommisjonærer. Besøk Vitusapotek Stranda i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Stranda tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Stranda.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Stranda, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.