Vitusapotek Kristiansund

Åpningstider

mandag-fredag: 08:00-16:30
lørdag: 10:00-14:00

Vårt apotek i Kristiansund formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Kristiansund Stasjonskvartalet formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Kristiansund har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Kristiansund er lokalisert i nærheten av Sykehuset i Kristiansund, i samme bygg som Vågen legesenter, Sentrum Legesenter, Sentrum Tannhelse og Kristiansund Røntgen. I vårt apotek i Kristiansund finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket har dyktige apotekteknikere med utvidet hudpleiekompetanse til hjelp for å måle hudfuktighetsnivået ditt og tilby riktig produkter tilpasser huden din. Besøk Vitusapotek Kristiansund i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Kristiansund tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Kristiansund.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Kristiansund sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.